Söndag 18 november

Hej allihopa.
Sitter i husvagnen och njuter av livet. Ulla ligger på sängen och lyssnar på en talbok. Utanför hänger molnen lågt över bergen. Lördagsdygnet var ingen höjdare, det regnade 60 mm och åskan gick i tolv timmar. Tältgolvet såg ut som en mindre swimmingpool. Men trots det tråkiga vädret har vi humöret uppe. Igår em hade vi bjudit över ett par andra svenskar på lite ost och vin. Det har varit varannandagsväder, ena dagen strålande sol och 20 - 25 grader, nästa dag mulet men fortfarande varmt. Idag åkte Björn och Britta hem till Sverige och Löts camping. Trots det ostadiga vädret så går vi vår morgonpromenad så gott som dagligen. Det har blivit riktigt skönt att ha kommit igång med att träna lite lätt.
Varma hälsningar från ett levnadsglatt pensionärspar i Spanien


Kommentarer
emma

Ja ni verkar ju ha det mysigt ändå trots det dåliga vädret! :)
Bra bild där!!

2012-11-18 @ 17:33:31
URL: http://esm.blogg.se
Inger och Hasse

Hej, nu har vi äntligen hittat Er, tror vi, hoppas det kommer fram. Här är det bara bra, sol varje vardag och grått varje helg (toppen för en jobbare). Inga skyfall som Ni verkat ha. Det är i alla fall milt för årstiden 8-9 grader och ingen snö. Har inte gjort så mycket men vi var i alla fall och såg Dirty Dancing, otroligt bra musik och dansare. Vi sticker iväg till Hurgada en vecka så att jag som jobbar får lite sol. Sköt om Er.

Kram från Inger o Hasse

2012-11-18 @ 20:17:32
Ann

Vad härligt ni verkar ha det!
Här hemma lackar det mot jul. Jag har redan satt en julgran i förtältet och en adventsstake i framrutan. Allt för att få det lite ljust.
Ha det så gott där nere i värmen och hoppas det blir mer sol för er.

2012-11-19 @ 14:21:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0